GROBUND I MULDEN OG SKYHØJE AMBITIONER

 
marken_efterår.jpg
 

Den enes rest er den andens fest

I landsbyen Herslev viser vi verden, hvordan fremtidens mad, øl og fødevareproduktion smager, dufter, føles og foregår. I En del af Herslev er den enes rest den andens fest, og alle har en plads. Hos os er korn, grise, kål og chokoladebønner uundværlige i et velfungerende lokalsamfund. Resterne fra øl- og whiskybrygning bliver til kvægfoder og nye eddiketyper. Markernes biodynamiske korn rammer smørrebrødsrestauranter i byen, mens kornkliddet giver grød til økologiske grise. Ud af fællesskabet vokser alsidige og inkluderende arbejdspladser. Og her skabes chokolade, som høster guldmedaljer ude i verden.    

Oplev En del af Herslev på 2 minutter

Besøg os en mandag i efterårsferien.

Læs vores planer for fremtiden her.

 

En del af Herslev

Fællesskabet En del af Herslev er stiftet af brygmesteren fra Herslev Bryghus, chokolademanden fra Friis-Holm Chokolade og landmanden på Østagergaard. I partnerskab med lokale fødevareproducenter, bønder, kokke og formidlere er vi gået sammen om skabe et levende sted, hvor omverdenen er inviteret til smagsoplevelser, debat, læring og indsigt i mangfoldig fødevareproduktion.

Med grobund i mulden og skyhøje ambitioner om, at fælles kan vi mere.

cirkeldebat.jpg

frokost_2.jpg

Kom forbi, lyt, lær, spis og drik med os

Besøg vores gårdbryggeri, vores gårdbutikker - og spis ved vores langborde. Lær mere om vores arbejde med bæredygtigt landbrug, produktion og inklusion.

Fra sommeren 2019 kan du også besøge Friis-Holms chokoladefabrik øst for Bryghuset.

Det gærer og spirer i Landsbyen Herslev i Lejre ved Roskilde Fjord. Vi er kun lige gået i gang - følg med her, på vores Facebook eller i eventkalenderen.


 

Vores produkter

En del af Herslev producerer i bund og grund mad og øl. Gode råvarer og solidt håndværk, som skaber produkter i særklasse og et levende samfund.

 

Manifest

En del af Herslev er et værdibåret partnerskab bundet sammen af selskabets værdigrundlag, der er beskrevet i vores manifest.