Vi ved, at fællesskab er fremtiden

 
gårdbutik.jpeg.jpg

Nok er de tre stiftende virksomheder i En del af Herslev forskellige, én brygger øl, en anden avler kvæg, og den tredje forfiner kakaobønner, men én ting har de tilfælles: De ved, at fællesskab er fremtiden.

Gennem En del af Herslev får vores elever fodfæste på et arbejdsmarked, som ellers er vanskeligt at finde ind i. At være en del af det fællesskab giver karakter, identitet og oplevelsen af at være nødvendig for andre. Helt essentielt for at skabe et værdigt liv.
— Carsten Hansen, Østagergård
 
Gruppe billede_mel.jpg

Østagergård

En socialøkonomisk virksomhed med aktiviteter som landbrug, bæredygtig økologisk og biodynamisk produktion, uddannelse og beskæftigelse for mennesker med særlige udfordringer. Østagergård producerer kødkvæg, korn til ølproduktion og mølleri og sørger for naturpleje af særlige områder. Det er centralt for Østagergård at fødevareproduktion skal samtænkes med omtanke for mennesker og natur.

 
Vi tror på sammenhold og samarbejde. At produktion er en social ting. For produkter knytter folk sammen på tværs af tilhørsforhold, og de skaber geografisk stolthed. Det vil vi gerne give videre til andre.
— Tore Jørgensen, Herslev Bryghus
 
Tore_m_ol.jpg

Herslev Bryghus

Økologisk gårdbryggeri, hvor godt håndværk, lokale råvarer og samarbejde er afgørende for kvaliteten af øllet og de mange aktiviteter på gården. Herslev Bryghus arbejder dedikeret med lokal ’terroir’ og er inspireret af årets gang i udviklingen af nye intense smagsoplevelser. Kornet på marken udgør grundstenen i øllet. Smagsgivere som æble, kirsebær, mirabelle, honning og hø findes i nærområdet og i naturen. Bryggeriet har vundet flere priser for sine øl, bl.a. modtog Tore Jørgensen Den Danske Ølpris i 2016.

 
Fællesskabet formidler og muliggør en tættere kontakt til lokalsamfundet og en fysisk virkelighed for vores kunder.
— Mikkel Friis-Holm, Friis-Holm Chokolade
 
portræt_mikkel.jpg

Friis-Holm Chokolade

Er intet mindre end Danmarks bedste chokoladeproducent. Mikkel Friis Holm har vundet flere guldmedaljer ved International Chocolate Awards og med et benhårdt fokus på kvalitet, både i råvarer og produktion, leverer Friis Holm chokolade af uovertruffen kvalitet.

 

 

Partnerne

Fødevareproducenter, kokke og bønder på Herslev-egnen går sammen om at skabe fremtidens bæredygtige, nære fødevaresystem. Lær dem at kende her.

 

Kontakt

Find os, kontaktnumre, adresse, kort, kontaktpersoner m.m.