Vores ambition er at finde veje til fremtidens bæredygtige nære fødevaresystem

Marker.jpg
 

En del af Herslev er bønder, fødevareproducenter, kokke og formidlere af seværdigheder og repræsenterer på den måde hele fødekæden fra jord til bord. Vores produkter og arbejdsliv er tæt forbundet. Nogle genbruger hinandens restprodukter for at skabe nye muligheder. Andre deler åndsfællesskab, erfaringer og viden. Fælles ved vi, at vi kan mere.

Vi er et privat selskab og en socialøkonomisk virksomhed, der helt konkret skal gøde jorden for et frodigt lokalt produktionsmiljø og skabe fødevarerelaterede oplevelser for besøgende.

Vores ambition er at finde veje til fremtidens bæredygtige nære fødevaresystem. Ikke teoretisk – men helt praksis på markerne, i produktionen og i køkkenet.

Vi bygger på fælles værdier og et fælles manifest, som sikrer, at alle i fødevarefællesskabet efterlever En del af Herslevs høje standarder for håndværk, produktkvalitet og socialt engagement.

Vil du være med? Find samarbejdsaftalen her og tag fat i Tina på tu@herslevbryghus.dk

En del af Herslev er

 
 
host_2015-2.jpg

Et produktionssamarbejde mellem entreprenante virksomheder med høje standarder for smag, og håndværk. Samarbejdet skaber mulighed for en bedre udnyttelse af hinandens ressourcer – restprodukter, viden, arbejdskraft og netværk. Og alt med omtanke for miljø og bæredygtighed.

 
 
Gruppebillede.jpg

Et professionelt tværgående værdifællesskab, som bygger på gensidig tillid og vilje til at arbejde for det fælles bedste for et levende lokalt samfund.

 
 
møllerpige (1).jpg

En social klynge, hvor virksomhederne har fokus på at skabe et sundt og dynamisk samfund i balance, hvor også socialt udsatte har et meningsfuldt arbejdsliv.

 

 

Stifterne

Vi er stiftet af tre lokale producenter, og er åbent for andre ambitiøse bønder og fødevareproducenter ved Roskilde Fjord. Læs mere om stifterne.

 

Partnerne

Fødevareproducenter, kokke, bønder og formidlere på Herslev-egnen går sammen om at skabe fremtidens bæredygtige, nære fødevaresystem. Lær dem at kende her.