Back to All Events

Konference: Kan mad & øl ændre et samfund?

  • Herslev Bryghus 16 Kattingevej Roskilde, 4000 Denmark (map)

Mandag 12. november inviterer vi til debat og konference om fremtidens fødevaresystem.

KONFERENCEN ER FULDT BOOKET

Vi inviterer kokke, bønder, forskere, møllere, politikere, bryggere, interesseorganisationer, madelskere, administratorer og arkitekter fra by og land til en dag i øl-laden med debatter og mad udover det sædvanlige.

I Herslev  bygger vi fællesskab og forretning op om, at den enes rest er den andens fest, og alle har en plads. Vores korn, grise, kål og chokoladebønner er uundværlige i et velfungerende lokalsamfund. Resterne fra bryg-karet bliver til kvægfoder og nye eddiketyper. Markernes biodynamiske korn rammer smørrebrødsrestauranter i byen, mens kornkliddet giver grød til økologiske grise. Ud af fællesskabet vokser alsidige og inkluderende arbejdspladser. Og her skabes chokolade, som høster guldmedaljer ude i verden.    

Men vi er kun lige gået i gang – og vi kan ikke gøre det alene. Med grobund i mulden og skyhøje ambitioner om, at fælles kan vi mere inviterer vi til debat om, hvordan mad & øl kan skabe gode rammer for liv i både byen og på landet.

Det gærer og spirer i landsbyen Herslev – kom og vær med og debatter med Adam Aamann, Trine Hahnemann, Mikkel Friis-Holm, Rasmus Eibye, Kirsten Sivertsen, Tore Jørgensen, Carsten Hansen & elever. Samt Kim Rahbek, Claus Bjørn Billehøj,  Judith Kyst, Per Kølster, Marie Linea Østergård, Ole Sørensen, Maria Bojsen, Andreas Buchhave, Jesper Holm, Hanne Danielsen, Christian Coff, H.C. Smed, Carsten Rasmussen, Ulrik Bo-Kjeldsen, Tanja Höper, Per K. Christiansen, Michel Poulsen, Lars Orlamundt, Thomas Kjellfred, Ane Rørdam Hoffmeyer m.fl.

Konferencen koster 450 kr. inkl. middag om aftenen.

Tilmeld dig nedenfor og betal: 8401 4235141. (Beklager - Der er lukket for tilmelding)

Navn *
Navn
*
Later Event: November 25
Jul på Birthesminde