Family style fællesspisning
Jan
16
6:00 PM18:00

Family style fællesspisning

Hver anden onsdag har vi family-style middag i gårdbutikken: Vi serverer en solid ret, og I sidder ved langborde til uformel onsdagshygge. Det kan for eksempel være simremad med årstidens grøntsager fra Stensbølgaard, suppe eller skipperlabskovs. Og bliv endelig hængende og hyg jer efter maden, vi har spil og bøger.

View Event →
Øl yoga
Jan
13
11:00 AM11:00

Øl yoga

Det er ØL og YOGA, blandet sammen. Det går ud på at have en øl i hånden, eller på hovedet, og efterhånden i blodet, mens du dyrker yoga. Du får garanteret sved på panden og et godt grin, og efter yogaen vil der være mulighed for at få charcuteri med lokale råvarer i Herslev Bryghus´gårdbutik — og flere øl!

View Event →
Bryggeriets 3 retters frokost
Jan
11
12:00 PM12:00

Bryggeriets 3 retters frokost

I weekenden skruer Herslev Bryghus op og inviterer til frokost.. Det er som regel grønt til forret — nogle gange sniger der sig en fisk ind — og hovedret med kød. Desserten kan være ost eller sødt, og vi vælger øl ud som passer til maden, så I kan tilkøbe en ølmenu når I kommer. Man må selvfølgelig også altid selv vælge øl fra hylderne. Velkommen til frokost fredage, lørdage og søndage. Husk at booke bord.

View Event →
Bryggeriets weekendbrunch
Jan
11
10:00 AM10:00

Bryggeriets weekendbrunch

Fredag, lørdag og søndag laver vi brunch. Der er klassiskere på tallerknen, som yoghurt, ost, pølse, brød og pandekage, men vi twister den lige med vores specialiteter: Pandekagen har vores øl i dejen, og hjemmelavet øl-sirup til, bollen er bagt med mel fra vores egne marker, pølserne er fra vores partnere og vi har pisket malt i smørret.

View Event →
3 øl med en brygger
Jan
9
4:00 PM16:00

3 øl med en brygger

Se hvordan et mikrobryggeri med eget landbrug ser ud, lær hvad ord som “urt” og “mask” betyder, og hvordan Herslev Bryghus udvikler smagen, fra kornet på marken til færdigbrygget øl — og smag på varerne, selvfølgelig.

View Event →
Bryggeriets julefrokost
Dec
7
12:30 PM12:30

Bryggeriets julefrokost

De to første weekender i december serverer vi fredag, lørdag og søndag julefrokost i vores gårdbutik. Sæt dig til rette i lammeskindene ved langbordene - vi sørger for skøn mad og dejlig øl. Der bliver sild, ungdyr fra Østagergård, gris fra Birthesminde med kål og surt. Og Ris a la mande med vores helt egen variant af kirsebærsauce kogt ind på MARK kirsebær. Og til maden anbefaler vi Herslev Pilsner, Stjernebryg, Juleøl og MARK kirsebær. Book her: www.herslevbryghus.dk/events

View Event →
Jul på Birthesminde
Dec
2
10:00 AM10:00

Jul på Birthesminde

Åben julegård hos Birthesminde to søndage op til jul.

Hvordan trives grisene, når det bliver koldt? Kan de holde varmen? Kan uldgrisene bedre holde varmen end de sortbrogede? Besøg grisene og se hvordan de klarer vinteren på Birthesminde.

Vi sørger for varm kakao, hjemmebag og grantræerne omkring gården sørger for duften af jul.

Gårdbutikken har åben. Her kan du købe julestegen og købe ind til decembers julefrokoster.

View Event →
Jul på Birthesminde
Nov
25
10:00 AM10:00

Jul på Birthesminde

Åben julegård hos Birthesminde to søndage op til jul.

Hvordan trives grisene, når det bliver koldt? Kan de holde varmen? Kan uldgrisene bedre holde varmen end de sortbrogede? Besøg grisene og se hvordan de klarer vinteren på Birthesminde.

Vi sørger for varm kakao, hjemmebag og grantræerne omkring gården sørger for duften af jul.

Gårdbutikken har åben. Her kan du købe julestegen og købe ind til decembers julefrokoster.

View Event →
Konference: Kan mad & øl ændre et samfund?
Nov
12
12:00 PM12:00

Konference: Kan mad & øl ændre et samfund?

Mandag 12. november inviterer vi til debat og konference om fremtidens fødevaresystem.

KONFERENCEN ER FULDT BOOKET

Vi inviterer kokke, bønder, forskere, møllere, politikere, bryggere, interesseorganisationer, madelskere, administratorer og arkitekter fra by og land til en dag i øl-laden med debatter og mad udover det sædvanlige.

I Herslev  bygger vi fællesskab og forretning op om, at den enes rest er den andens fest, og alle har en plads. Vores korn, grise, kål og chokoladebønner er uundværlige i et velfungerende lokalsamfund. Resterne fra bryg-karet bliver til kvægfoder og nye eddiketyper. Markernes biodynamiske korn rammer smørrebrødsrestauranter i byen, mens kornkliddet giver grød til økologiske grise. Ud af fællesskabet vokser alsidige og inkluderende arbejdspladser. Og her skabes chokolade, som høster guldmedaljer ude i verden.    

Men vi er kun lige gået i gang – og vi kan ikke gøre det alene. Med grobund i mulden og skyhøje ambitioner om, at fælles kan vi mere inviterer vi til debat om, hvordan mad & øl kan skabe gode rammer for liv i både byen og på landet.

Det gærer og spirer i landsbyen Herslev – kom og vær med og debatter med Adam Aamann, Trine Hahnemann, Mikkel Friis-Holm, Rasmus Eibye, Kirsten Sivertsen, Tore Jørgensen, Carsten Hansen & elever. Samt Kim Rahbek, Claus Bjørn Billehøj,  Judith Kyst, Per Kølster, Marie Linea Østergård, Ole Sørensen, Maria Bojsen, Andreas Buchhave, Jesper Holm, Hanne Danielsen, Christian Coff, H.C. Smed, Carsten Rasmussen, Ulrik Bo-Kjeldsen, Tanja Höper, Per K. Christiansen, Michel Poulsen, Lars Orlamundt, Thomas Kjellfred, Ane Rørdam Hoffmeyer m.fl.

Konferencen koster 450 kr. inkl. middag om aftenen.

Tilmeld dig nedenfor og betal: 8401 4235141. (Beklager - Der er lukket for tilmelding)

Navn *
Navn
*
View Event →